Kako da istaknete prednosti vašeg vrtića u odnosu na druge vrtiće

Ako želite da privučete više roditelja i dece u vaš vrtić, morate da im pokažete zašto ste bolji izbor od konkurencije.

Ako želite da privučete više roditelja i dece u vaš vrtić, morate da im pokažete zašto ste bolji izbor od konkurencije.

Prvo, morate da znate šta su glavne prednosti vašeg vrtića. Da li imate kvalifikovano i ljubazno osoblje, savremenu opremu i prostor, raznovrsne programe i aktivnosti, fleksibilno radno vreme, povoljne cene ili nešto drugo? Napravite spisak svih stvari koje izdvajaju vaš vrtić od drugih vrtića i koje biste želeli da naglasite u vašoj promociji.

Drugo, morate da znate kome se obraćate. Ko su vaši potencijalni klijenti i šta oni traže od vrtića? Da li su to roditelji koji rade puno radno vreme i kojima je potrebna pouzdana briga o deci, roditelji koji žele da njihova deca steknu nove veštine i znanja, roditelji koji cene individualni pristup i prilagođavanje potrebama svakog deteta ili nešto drugo? Istražite svoje tržište i saznajte šta su njihovi prioriteti, potrebe i želje.

Treće, morate da pronađete načine da prenesete svoju poruku. Kako ćete komunicirati sa svojom ciljnom grupom i kako ćete im pokazati vaše prednosti? Možete da koristite različite kanale, kao što su društvene mreže, sajt, flajeri, oglasi, preporuke, saradnja sa lokalnom zajednicom ili nešto drugo. Važno je da budete dosledni, kreativni i entuzijastični u vašoj promociji. Koristite slike, video snimke, priče, svedočenja i druge načine da pokažete kako izgleda vaš vrtić i šta sve nudite.

Jedan od najednostavnijih načina da najlakše dođete do roditelja koji planiraju da upišu svoje dete u vrtić je da oglasite vaš vrtić na portalu vrtić.info

U potrazi za najboljim vrtićem za svoje dete roditelji posete naš portal više od 10.000 puta mesečno, pa je oglašavanje na portalu vrtić.info idealno i cenovno najpovoljnije rešenje za promociiju vašeg vrtića. 

Četvrto, morate da pratite rezultate. Kako ćete znati da li je vaša promocija uspešna i da li ste privukli više klijenata? Možete da merite broj upita, poseta, prijava, ocena, komentara ili drugih pokazatelja koji vam govore o interesovanju i zadovoljstvu vaših klijenata. Takođe možete da tražite povratne informacije od roditelja i dece koji su već u vašem vrtiću i da čujete njihovo mišljenje o vašem radu. Na osnovu toga možete da unapređujete svoju ponudu i promociju.

Zaključak

Isticanje vaših prednosti i kvaliteta u odnosu na druge vrtiće nije lak zadatak, ali je moguće uz malo planiranja, istraživanja i kreativnosti. Ako znate šta vas čini posebnim, kome se obraćate, kako ćete im to pokazati i kako ćete pratiti rezultate, možete da napravite efikasnu strategiju za privlačenje više klijenata u vaš vrtić. Budite ponosni na ono što radite i podelite to sa drugima!

Možda će vas zanimati:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretraga vrtića

Scroll to Top